Felicitam a les alumnes de segon de batxillerat Aida Domínguez Alarcón, Mar Escanellas Morey, Ainès Horrach Capó i Sílvia Ríos Martín que han resultat guanyadores de l’onzena convocatòria dels Premis d’investigació del Consell Social de la UIB.

inves web

Aida Domínguez, premiada en la categoria de treballs individuals relacionats amb les arts, humanitats, ciències socials o ciències jurídiques, va realitzar una recerca sobre la identitat transsexual: “I si no tots els nens tenen penis ni totes les nenes tenen vulva? Una aproximació als joves trans”. El seu tutor va ser Xavier Riera Ramis, professor del departament de Filosofia de l’institut.

Mar Escanellas, Ainès Horrach i Silvia Ríos treballaren sobre educació inclusiva, en relació a l’aula UEECO del nostre institut i han estat premiades en la categoria de treballs col·lectius relacionats amb les arts, humanitats, ciències socials o ciències jurídiques pel seu estudi: “Peça a peça, encaixam!”. El seu tutor va ser Marc Mercadé Serra, professor també del departament de Filosofia del centre.

w1premi    w3premis

 

Els treballs s’han realitzat amb la dedicació extraescolar de les autores i els professors, en el marc de l’assignatura de Psicologia i les activitats promogudes pel departament de Filosofia.

En la revista del centre Mirall de Trobar, hi trobeu una breu ressenya de cada un d’ells. A l’acte de lliurement dels premis es va anunciar la seva propera publicació. Totes les alumnes premiades són guanyadores d’una matrícula gratuïta del primer curs complet de qualsevol titulació oficial de la UIB per al curs 2017-18, i l’estada gratuïta durant el primer mes d’aquest curs a la Residència d’Estudiants de la UIB, o un abonament anual a les instal·lacions esportives de CampusEsport.