Premis

estigmados

Aina Cuenca Bestard, alumna de 2n de batxillerat de l'institut, ha resultat premiada a la tretzena convocatòria dels premis d'investigació per a alumnes de batxillerat i de CFGS convocats pel Consell Social de la UIB (curs 2018/19), amb una recerca tutoritzada pel professor Xavier Riera Ramis.
El seu treball, Una mirada diferent. Aproximació a la lluita contra l'estigma en salut mental, el va realitzar en el context de la recerca amb alumnes que desenvolupam professors del Departament de Filosofia, habitualment en l'àmbit de l'assignatura de Psicologia, com a activitat voluntària d'ampliació. Consistí en una investigació sobre el tractament i la consideració de la malaltia mental, i els esforços de les persones afectades i les associacions per desmuntar els estigmes que interfereixen negativament en les vides dels implicats.
També realitzà una recerca sobre les actituds i opinions dels alumnes de 4t d'ESO i 2n de batxillerat del centre. En el marc d'aquesta iniciativa es van realitzar una sèrie de tallers sobre salut mental, per part de l'entitat 3 Salut Mental: Targetes contra l'estigma. ENHORABONA!
Tots els alumnes premiats són guanyadors d'una matrícula gratuïta del primer curs de qualsevol titulació de la UIB.
Podeu trobar informació sobre els premis i els tallers a:

https://consellsocial.uib.cat/Premis/Premis-dInvestigacio/

http://www.caib.es/sites/targetescontralestigma/ca/vadeo_i_presentacia/

olimpiades

El dilluns 29 de maig es va fer l'acte de lliurament dels premis de les Olimpíades Escolars 2018-19 al campus Universitari. Els nostres alumnes Luis Català Burgos, Hayat El Kammouni El Kammouni, Nawal Flitti Borràs i Nadal Sastre Molinas i el nostre centre estam d'enhorabona. Enguany hem aconseguit premis en les Olimpíades d'Anglès (1r i 3r), de Filosofia (2n a la millor fotografia), Llengües Clàssiques (2n Grec) i Dibuix Artístic (3r). També ens han guardonat amb dos reconeixements al centre.

Galeria d'imatges de l'acte.

olimpiadesdibuix19w

L'alumne Nadal Sastre Molinas ha obtingut el tercer premi a l'Olimpíada de Dibuix artístic d'enguany. La prova es va dur a terme a l'Escola de Disseny de Palma, i va consistir en dues proves: fer un esbós d'un cap de guix en carbonet o grafit i dibuixar la pròpia ma subjectant una nou, en tècnica lliure.

ENHORABONA!

cangur19

El nostre alumne Nadal Quetglas Comas ha recollit aquesta setmana el premi que va obtenir a les Proves Cangur de matemàtiques. ENHORABONA!

Les Proves Cangur  es celebren des de fa 20 anys  i són unes proves que nasqueren amb la voluntat d'esdevenir una festa de les matemàtiques. El seu objectiu principal és estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes, així com aconseguir atreure el màxim nombre de centres i alumnat. Aquesta prova de matemàtiques es convoca a tot el món.

 

guanyadorcangur2019   El nostre alumne Nadal Quetglas Comas, de 3r d'ESO ha obtingut el 10è premi de la seva categoria, d'entre 2.492 participants, a les Proves Cangur d'Enguany. ENHORABONA!