Premis

guanyadorcangur2019   El nostre alumne Nadal Quetglas Comas, de 3r d'ESO ha obtingut el 10è premi de la seva categoria, d'entre 2.492 participants, a les Proves Cangur d'Enguany. ENHORABONA!

olimp ang

El divendres 12 d'abril es va fer la III Olimpíada d'Anglès a la UIB. Participaren 83 alumnes de 2n de batxillerat de les Illes Balears, i dos dels nostres alumnes han estat guardonats: Luis Català Burgos de 2n C, 1r premi i Nadal Sastre Molinas de 2n A, 3r premi. ENHORABONA!

 

El 10 d'abril tres dels nostres alumnes de batxillerat d'Humanitats que cursen Llatí i Grec  varen participar en les Olimpíades de traducció que organitza la UIB cada any. Una de les nostres alumnes, Nawal Flitti Borràs, ha aconseguit el 2n premi de traducció de Grec.

Fructus dulcis, radicis amarae....ENHORABONA!

grec

premiajuntament

Caterina Mestre Sansó, amb la redacció "Color violeta" ha estat la guanyadora de l'IES Berenguer d'Anoia al Concurs de Redacció i Glosat de 1r cicle d'ESO en els premis Ciutat d'Inca 2019. ENHORABONA!

 excelencia1718

Els nostres alumnes més excel.lents!
Dimarts 13 de novembre 5 dels nostres alumnes de 1r de batxillerat, na Maria Catalina Ferriol, na Maria del Mar Coll, n' Aida Reus, en Marc Ripoll i na Paz Calisto, varen recollir els seus Premis al Rendiment Acadèmic Excel.lent i a l'Esforç Personal a l' educació secundària obligatòria del curs 2017-2018. Enhorabona a tots i totes! Vos ho mereixeu.

En aquest enllaç podeu veure la notícia completa.