Llengua i literatura catalana

meravell

Els alumnes d'arts escèniques d'ESO estrenen "Meravella", just en tornar de vacances.

IMG pw

Divendres 12 d'abril els alumnes d'arts escèniques posaren en escena una versió personal adaptada de l'obra escocesa. Va ser tot un èxit!

Si no vàreu poder assistir a cap de les dues funcions, aquí us deixam una galeria d'imatges.

Divendres 12 d'abril els alumnes de 2n de batxillerat d'Arts Escèniques estrenen "L'obra escocesa" en dues funcions, la primera a les 12h pels alumnes del centre i la segona a les 20h oberta a tot el públic. Hi estau tots convidats. Programa de ma.

Col·labora l'AMIPA.

obraAE1819

poeta

L'escriptora Lucia Pietrelli ens ha regalat el seu temps i la seva saviesa.

cocacola ARTSESCENIQUES

Paz Calisto Melo de l’assignatura d’Arts Escèniques i Dansa de 4t d’ESO i les professores Caterina Horrach, Eulàlia Ferriol i Xesca Sastre han assistit al XV Campus d’Hivern de Mallorca que organitza la Fundació Coca Cola . L’activitat es va dur a terme a l’Esadib, amb la participació de les actrius Lena Mira i Lluqui Herrero dins el marc dels premis de teatre Buero Vallejo. Els tallers eren «Teatre sense pantalles: la mirada de l’actor en joc»», «Elements bàsics que conformen l’escena» i enguany com a novetat hi havia un curs per a professors d’assignatures no teatrals per millorar les capacitats de comunicació dels alumnes.