MostrArts

El divendres 5 d'abril, dins del circuit d'INCART, s'inaugura l'exposició dels nostres alumnes "ANOMALIES ATEMPORALS". Aquestrs treballs les podreu veure en una sala de Cas Metge Cifre, al carrer Palmer, fins al 4 de maig. Estau tots convidats.CARTELw

Anomalies atemporals és el resultat d'un projecte que ha permès acostar els alumnes del Batxillerat Artístic als seus padrins i repadrins, trobar lligams amb ells i amb les seves inquietuds. És una proposta personal a partir d'uns “retrats perduts”, retrats dels seus avantpassats.
Els dibuixos realitzats estan, insistentment, entre el somni, la veritat i la mentida. En definitiva, situacions anòmales en un món paral·lel i irracional.

Marga Reus


201804wcartell2018

Divendres 20 d'abril es va inaugurar la mostra de treballs dels alumnes de batxillerat d'arts del nostre centre. El fil conductor de l'exposició és ÀFRICA. Romandrà oberta fins dia 6 de maig en l'horari de la biblioteca del claustre de Sant Domingo d'Inca. L'acte es va inaugurar amb una actuació a càrrec de la batucada Saravà d'Alaró. 

GALERIA d'imatges

cartell2018

El proper divendres dia 20 d'abril, els alumnes de batxillerat d'Arts del nostre centre inauguren al Claustre de Sant Domingo d'Inca, l'exposició dels treballs realitzats durant el curs. Hi estau tots convidats!

DSC 0199w

L'exposició dels alumnes del batxillerat artístic es va inaugurar el divendres 28 al claustre de Sant Domingo d'Inca. La mostra era  una selecció de treballs realitzats durant el curs i tenien com fil conductor la pell.  Per a l'ocasió gaudirem de dues actuacions musicals al jardí del claustre.

 DSC 0237w

Durant una setmana ha estat oberta al públic. Podeu veure imatges de la inauguració i d'algunes de les obres en aquest enllaç: PELL.

INAUGURACIo2w

El proper divendres 28, a les 19'00h al Claustre de Sant Domingo d'Inca, tendrà lloc la inauguració de la mostra de treballs dels alumnes de batxillerat artístic del nostre centre. El tema central és "La Pell", com frontera de l'exterior a l'interior, comreflex del pas del temps, com paisatge, pells mixtes...La música anirà a càrrec d'alguns components de la Orquestra "Estamos cuerd@as"  i de Francisca Torrandell i Enric Sánchez, alumnes del batxillerat musical.

Hi estau tots convidats!

Llegiu el text de presentació: PELL