Activitats del departament

Dibuixar un diari visual a doble pàgina, qualque cosa relacionada amb el que t'ha ocorregut cada dia, bo o dolent, el que has descobert, t'ha sorprès, enfadat, a qui has conegut...

Una agenda que cada dia compta amb una obra gràfica que de vegades evoca els esdeveniments, les vivències o els sentiments del dia i que, gairebé sempre, serveix com a marc per a l'inconscient.

 

andreaW   nadalW selenw   laiaw
       

miroweb

Dimarts 23 de maig, els alumnes de 3r E i els de l'Aula UEECO, van gaudir d'una visita a la Fundació Miró. Allà els van mostrar els espais on l'artista va viure i treballar i també algunes de les seves obres. Van descobrir el Miró artista i el Miró home. En aquest enllaç podeu veure imatges de la sortida. MIRÓ.

sj inca

Els alumnes de batxillerat artístic han col·laborat amb l'ajuntament per celebrar la festa de Sant Jordi. Han decorat els carrers més cèntrics amb il·lustracions a manera de banderoles.
Si us passegeu pel centre, aixequeu els ulls per veure-les.

En aquest enllaç podeu veure més imatges i com les han fet. IMATGES

Els alumnes de 3r d'ESO de l'optativa d'Educació Plàstica han gaudit d'una visita a la col·lecció permanent d'art contemporani de la Fundació March. La visita ha estat guiada per una ex-alumna nostra. Hem entrat de ple al llenguatge de les avantguardes, al color i a l'ús de materials inusuals per a la creació artística. Tot un plaer pels sentits.

 

201355

bancweb

Els alumnes de 2n d'ESO d'Artesania han duit endavant un projecte cooperatiu al banc del pati situat davant la porta de sortida al pati del bloc A. Cada un va fer un projecte d'intervenció basat en l'artista Piet Mondrian. D'entre totes les idees se'n va escollir una i aquí teniu el resultat. Enhorabona!

banc420