Educació plàstica

Un llibre d'art és una peça d'art creada per un artista.

El concepte llibre d’artista implica que l'obra ha de mantenir alguna connexió d'idees, com és la presentació del material en relació amb una seqüència que doni accés als seus continguts.

El quadern és aquest lloc on un gargot es converteix en una idea, un esbós o tota una obra d'art. Portàtils com l'última tecnologia, entrenen la creativitat i estimulen la inspiració amb la llibertat que dóna la falta d'expectatives.

El quadern és un espai íntim on l'artista experimenta, convertint-se de vegades en una meta en si, digna de ser admirada i emmarcada. Especialment interessants en aquests temps de pantalles tàctils, on res es toca.

Aquestes imatges estan enllaçades a quaderns d'artista dels alumnes del batxillerat d'Arts. Us convidam a fullejar-los.

   la01          la02       la03       la04
JDtierra  pedrow    

Aquests dies , al hall del nostre centre podeu veure uns dibuixos realitzats pels alumnes de 1r de batxillerat artístic, a partir de la paraula sinuós amb tècniques seques: llapis, bolígraf i retolador. Pitjau sobre les imatges i veureu tots els treballs.

Sinuós:

-Que té entrants i sortints corbs

-Que forma una línia composta de corbes separades per un punt d'inflexió.

 w006 w008   w07  w005

sj inca

Els alumnes de batxillerat artístic han col·laborat amb l'ajuntament per celebrar la festa de Sant Jordi. Han decorat els carrers més cèntrics amb il·lustracions a manera de banderoles.
Si us passegeu pel centre, aixequeu els ulls per veure-les.

En aquest enllaç podeu veure més imatges i com les han fet. IMATGES

Els alumnes de 3r d'ESO de l'optativa d'Educació Plàstica han gaudit d'una visita a la col·lecció permanent d'art contemporani de la Fundació March. La visita ha estat guiada per una ex-alumna nostra. Hem entrat de ple al llenguatge de les avantguardes, al color i a l'ús de materials inusuals per a la creació artística. Tot un plaer pels sentits.

 

201355

bancweb

Els alumnes de 2n d'ESO d'Artesania han duit endavant un projecte cooperatiu al banc del pati situat davant la porta de sortida al pati del bloc A. Cada un va fer un projecte d'intervenció basat en l'artista Piet Mondrian. D'entre totes les idees se'n va escollir una i aquí teniu el resultat. Enhorabona!

banc420