cursa19

Divendres, 5 d'abril vàrem dur a terme la Cursa Solidària d'enguany. Com sempre volem agrair als patrocinadors Eroski, Quely, Font Sorda, i CaixaBank la seva col·laboració amb berenars i trofeus, i a l'AMIPA del nostre centre que es va fer càrrec de que tenguéssim a punt un servei d'atenció mèdica.

També donam gràcies a la Comissió de Solidaritat del centre i al departament d'Educació Física per l'organització i a TOTS els participants que caminant i corrent varen dedicar una mica del seu temps a n'aquesta causa solidària.

ENHORABONA als guanyadors de les curses.

Galeria d'imatges.

solidaritatwEl passat 21 de desembre es dugué a terme la tradicional xocolatada i tallers solidaris. La recaptació es destinarà a l’escola agermanada José de la Cruz Mena de Quibuto (Nicaragua).
Paral·lelament es lliurà el taló solidari del curs 2017-2018 a la Fundació Down i més. La nostra aportació fou recollida pel seu vicepresident Sebastià Juan i el seu fill Joan Miquel, alumne del centre.

A més es van fer altres activitats com el concert de Nadal, l'entrega de premis dels tornejos esportius, penjar il·lusions a l'arbre dels desitjos...podeu veure imatges en aquest enllaç. ACTIVITATS

S'acosta Nadal i, per acabar bé l'any, durem a terme les activitats solidàries que ja són tradició al nostre centre:

Del 10 al 20 de desembre recollida solidària de jocs de taula com activitat del projecte "Maleta d'emocions"

20 de desembre servei de paqueteria a càrrec dels alumnes de 1r de GM de Comerç i Màrqueting

21 de desembre Xocolatada Solidària, Tallers, Concert i entrega de xec a Down i més

Vegeu la circular completa.

logosolidaritat

L’alumna María Victoria Martínez García de 4t d’ESO B ha estat la guanyadora del concurs del logotip de la Comissió de Solidaritat del centre.
Des de la comissió volem agrair la participació dels alumnes i la feina de Diana Dezcállar. Moltes gràcies a tots i a totes.