Amb aquest títol, TV3 ha donat difusió de les activitats que hem realitzat al nostre centre sumant-nos a les celebracions de l'Any Llompart.

Ressó mediàtic

DSC 0161w

El poeta del mes de novembre va ser Josep Maria Llompart. A més del recital es van dur a terme tot un seguit d'activitats interessants adreçades a conèixer l'escriptor i la seva obra.

luciapietrelli

Dilluns 5 de novembre, durant el primer esplai, podrem gaudir del primer recital poètic del curs. Lucía Pietrelli és una escriptora, poetessa i traductora italiana en català.

El recital tendrà lloc a la sala d'actes, hi estau tots convidats!

selfi

Durant aquest mes d'abril, al hall del nostre centre podeu veure el que alguns dels nostres alumnes recomanen llegir a través de l'activitat de la biblioteca "Selfi literari".

Llibre de mincies maig 2017

El Poeta del Mes és una activitat del centre coordinada per la Biblioteca i el Departament de Català. L'activitat consisteix en un recital de poemes a càrrec d'alumnes del centre i sol comptar amb la presència de l'autor. Aquest curs l'activitat s'inicia amb en Miquel Rayó i Ferrer, escriptor ben conegut per la seva faceta d'autor de novel·les infantils i juvenils i que ara ha encetat una etapa nova: la poesia. Hi estau tots convidats.

Dia 7 d'abril es va celebrar el poeta del mes. En aquesta ocasió el poeta convidat va ser Joan Perelló Ginard. Nascut a Campos l'any 1953 es donà a conèixer en el món literari amb un llibre que marcà una fita dins la poesia mallorquina, temptant l'equilibri, d'autoria compartida juntament amb Damià Pons, Guillem Soler i Lleonard Muntaner.

 

perelloweb

 

Els deïdors, en aquesta ocasió varen ser: Elena Villodres, Teo Vieira, Sabrina Frias, Isabel Roca, Júlia Sastre, Catalina Batanàs, Joanaina Serra i Paula Vico. Hi posà la música en Nicolàs Araujo.

Podeu llegir més i veure les imatges del recital en aquest enllaç: POETA DEL MES