Dia 7 d'abril es va celebrar el poeta del mes. En aquesta ocasió el poeta convidat va ser Joan Perelló Ginard. Nascut a Campos l'any 1953 es donà a conèixer en el món literari amb un llibre que marcà una fita dins la poesia mallorquina, temptant l'equilibri, d'autoria compartida juntament amb Damià Pons, Guillem Soler i Lleonard Muntaner.

 

perelloweb

 

Els deïdors, en aquesta ocasió varen ser: Elena Villodres, Teo Vieira, Sabrina Frias, Isabel Roca, Júlia Sastre, Catalina Batanàs, Joanaina Serra i Paula Vico. Hi posà la música en Nicolàs Araujo.

Podeu llegir més i veure les imatges del recital en aquest enllaç: POETA DEL MES

poetafebw

El professor d'aquest centre del departament de llengua i literatura castellana, Guillermo Nadal, ha estat el poeta del mes de març. Guillermo Nadal s'ha estrenat en el món de les musses literàries amb el poemari Zero Summer, publicat per l'editorial Sloper. L'acte es va dur a terme dia 10 de març.

 

Podeu llegir més i veure les fotos del recital en aquest enllaç: POETA del MES

La Comissió de Biblioteca ha organitzat aquest selfie literari, per a que tots els lectors d'aquest centre, que són molts, puguin compartir aquelles lectures que els resultaren atractives, emocionants, interessants ... Us presentam aquesta mostra en el “hall” de l'institut, que ja està creant molta expectació i curiositat. Romandrà oberta fins el dijous 9 de febrer.

 

selfiew

0010w

 

Dia 3 de febrer es va dur a terme, al primer esplai, el recital del poeta del mes. En aquesta ocasió, l'autor triat va ser Llorenç Moyà. Fins al moment, trets dels recitals lliures que es fan pel voltant de Nadal, sempre els poetes elegits per a ser recitats eren vius. Ara s'ha introduït una variable nova: aprofitar alguna avinentesa per donar a conèixer els poetes catalans de totes les èpoques. Llegiu més i veis les imatges del recital.

Dia 9 de novembre es va reprendre l'activitat El poeta del mes, una activitat que organitza la biblioteca del centre. Els versos de Biel Mesquida varen ser els encarregats de fer sentir la poesia als alumnes que s'acostaren a la biblioteca el temps del primer esplai. Com sol ser habitual vàrem comptar amb la presència del poeta. Quan va acabar la recitació ell va dirigir unes paraules de gratitud i agraïment i ens oferí, ell és un gran rapsode, una mostra del seu prodigi com a deïdor – com li agrada a ell dir- i recità «A Mallorca durant la guerra civil» de Bartomeu Rosselló Pòrcel.

 

BM2

 

Actuaren com a deïdors: Constança Pons, Lucila Azul Muñoz, Catalina Batanàs, Margalida Coll, Paula Estrany, Júlia Sastre. La música va anar a càrrec de Bernadí Solivellas, Alba Lora i Paula Dominguez. La presentació la va fer n'Aida Domínguez. POEMES.

 

BM 1